για επικοινωνια : kokkiniotaki@gmail.com
στείλτε μας φωτογραφίες , καταγγελίες , τα στραβά που δεν σας αρέσουν η οτιδήποτε άλλο θέλετε

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Για το περιβολάκι απο το << κόντρα στο ρεύμα >>


Πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι) στην Νίκαια

Εδώ και ένα χρόνο εργοτάξιο
Προεκλογικά πέρσι, ξεκίνησε τέτοιο μέρες το έργο ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ που περιλάμβανε την «Ανάπλαση χώρου πρώην κινηματογράφου "Βικτώρια", ανάπλαση παιδικής χαράς "Ειρήνη" και ανακατασκευή παιδικής χαράς "πλατείας Δαβάκη"»

Στις 20 Ιουνίου του 2011, με αποφασή του το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νίκαιας -Ρέντη έδωσε παράταση στον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο μέχρι τις 16/9/2011 να παραδώσει το έργο. 
 

1 σχόλιο:

  1. σχολιάζοντας το δημοσιέυμα , πράγματι η κατάσταση στο περιβολάκι όπως έχει διαμορφωθεί με τα έργα στην πλατεία δεν είναι καθόλου καλή .Οι κάτοικοι και οι μαγαζάτορες διαμαρτύρονται , τους έχει φάει η σκόνη τώρα το καλοκαίρι και η πελατεία των μαγαζιών είναι που είναι το κακό της χάλι απόγινε.
    Το έργο εκτιμούμαι δεν πρόκειται να τελειώσει στην ώρα του θα π΄με για χειμώνα και βλέπουμε , το ζητούμενο είναι όταν τελειώσει για τι πλατεία θα μιλάμε ; έτσι όπως πάει τα περισσότερα δέντρα θα χαθούν η πάνω πλευρά είναι κατάξερη και ακολουθούν τα κάτω , θα έχουμε όπως γράφει η ταμπέλα - πράσινη ζωή - η πράσινα λόγια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή